Takip Et

SON DAKİKA

Lalelerde 3 puan sevinci

15 Kasım 2016, Salı 15:54

     


Evinde konuk ettiği Germencikspor’u 2-0’lık skorla mağlup eden İncirliova Belediyespor’da 3 puan sevinci yaşanıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig’de zirve mücadelesi veren İncirliova Belediyespor, ligde iki hafta üst üste aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Germencikspor’u konuk etti. Karşılaşmayı 2-0’lık skorla kazanan kırmızı-beyazlılarda antrenör Adalet Duman, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek, istedikleri puanı aldıklarını kaydetti.

Ligde 13 puanla 4’üncü sıraya yükselen İncirliova Belediyespor’un antrenörü Adalet Duman, yönetim kurulu desteği olduğu sürece ligde iyi bir grafik çizeceklerine vurgu yaparak şöyle konuştu:

“Birbirine yakın iki ilçenin müsabakası güzel oldu. Maça iyi hazırlandık. Germencikspor’da üst üste aldığı galibiyetlerle iyi bir çıkış yakalamıştı. Mücadelede kendi evimizdeki avantajımızı da kullandık. Güzel bir maç izledik. Birçok pozisyon yakaladık ancak bunların iki tanesini gole çevirebildik. Gürkan’ı ilk on bir kadrosuna aldık, antrenman yaptıkça daha iyi olacağına eminim. Bundan sonraki maçlarda maç esnasında gereksiz yere kırmızı kart alıp takımını yalnız bırakan oyunculara bir ceza da yönetim kurulundan gelecek. Yönetim Kurulu üyelerimiz de ellerinden gelen tüm imkanları seferber etmiş durumdalar. Bu destek olduğu sürece bu takım, her zaman daha yukarılara doğru tırmanacaktır.”

Öte yandan İncirliova Belediyespor pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Yıldızgücüspor maçının hazırlıklarına salı gününden itibaren başlayacak. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler