Takip Et

SON DAKİKA

"İstediğimiz seviyeye yavaş yavaş geliyoruz"

15 Kasım 2016, Salı 15:25

     


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup ekiplerinden Karpuzlu Belediyespor, Çine Madranspor hazırlıklarına başladı. Efeler İlhami Ortekin Tesisleri'nde çalışmalarına başlayan Karpuzlu ekibinde, geçen hafta deplasmanda alınan Didim Belediyespor galibiyetinin ardından morallerin yüksek olduğu gözlenirken futbolcuların idmandaki performansları ise dikkat çekti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Belediyespor'u 2-1 mağlup ettikleri haftada Çine Madranspor'un Sökespor'a aynı skorla mağlup olmasının bir şey ifade etmediğini söyleyen Karpuzlu Belediyespor Antrenörü Rıfat Özdemir, "Çine'nin mağlup olması, üst üste mağlubiyet serisine geçeceği anlamına gelmez. Sonuçta güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Çine Madranspor iyi bir takım. Biz içeride oynayacağımız maçta seyirci avantajımızı kullanacağız. Didim galibiyetinin ardından, Çine Madranspor maçını da kayıpsız geçerek yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

"FİZİKİ EKSİKLERİMİZ VAR"

Takım olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Karpuzlu Belediyespor Antrenörü Rıfat Özdemir, fiziki olarak eksiklerinin olduğunu ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını söyledi. Özdemir, "Takım olarak istediğimiz seviyeye yavaş yavaş geliyoruz. Eksiklerimizi tamamlayarak daha iyi bir takım olma yolunda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Çine Madranspor karşısında daha istekli ve daha arzulu bir futbol sergileyerek galip gelip Çine Madranspor ile aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler