Takip Et

SON DAKİKA

Güneş: Suçlu benim

15 Kasım 2016, Salı 12:02

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden ve 7 maçta 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik alırken henüz galibiyeti bulunmayan Çine Madranspor'un Teknik Direktörü Sunay Güneş, "Suçlu benim" dedi.

Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, mağlubiyet ile biten Sökespor karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: İlk kez hakem maçı iyi idare etti. İlk olarak maçı iyi yöneten hakeme teşekkür etmek istiyorum. Diğer maçlarımızda bu şekilde adil yönetilseydi, şu an çok daha iyi bir konumda olabilirdik. Yine 3 puan ile tanışamadık. Heyecanımızdan ve hedefimizden vazgeçmiş değiliz ancak 3 puan isteğimizi bir türlü gerçekleştiremiyor olmamız, 3 puan parolası ile çıktığımız her maçımızda karşımıza dezavantaj olarak çıkıyor. Sökespor maçında iyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi mücadele ettik. 1-0 mağlup duruma düşmemize rağmen beraberliği yakaladık ancak yine talihsiz bir gol sonucu bütün umutlarımız yıkıldı. Futbolcularım ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Burada suçlu aramak gerekiyor ise suçlu benim. Mağlup olduğu için ağlayan bir futbol grubuna sahibiz. İyi yürekli çocuklar ile mücadele ediyoruz. Kalplerinde kötülük olsa idi, bu çocuklar çoktan Çinelilerce alkışlanmazdı. Ben yine sözlerimin arkasındayım. Bu böyle devam etmeyecek, kazanmaya başlayacağız. Hedefimize de ulaşacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.''

GALİBİYET ORUCU DEVAM EDİYOR

Bu sezon şampiyonluk iddiası bulunmayan ve hedefi ligde kalmak olan Çine Madranspor, herkesin beğendiği bir şekilde sahada mücadele etmesine rağmen yapılan bireysel hatalar sonucu yediği goller ve geliştirmiş olduğu atakları gole çevirmede çekmiş olduğu sıkıntılar nedeniyle bir türlü istediği sonuçları elde edemedi. 7 haftada 3 puan toplayabilen ve henüz galibiyeti bulunmayan Çine Madranspor, ligin en alt sırasında yer alıyor. (OSMAN YURTTAŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler