Takip Et

SON DAKİKA

Cici devre arası gidiyor

15 Kasım 2016, Salı 18:06

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'ün genç futbolcusu Metincan Cici'nin, devre arası arasında takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Sarıyer maçı öncesinde alacaklarını tahsil edemediği için TFF'ye başvuran ve bu sebepten dolayı başvurduktan sonra yönetim ve teknik heyetin ortak kararı ile süresiz kadro dışı ile cezalandırılan bırakılan Metincan Cici'nin, devre arası arasında Aydınspor 1923'ten kesin olarak ayrılacağı öğrenildi. Kadro dışı cezasının ardından Aydın'ı terk eden Metincan Cici, uzun süredir raporlu olarak İstanbul'da olduğunu ve 15 gün sonra raporunun bitmesi üzerine bitmesinin ardından Aydın'a döneceğini söyledi.

"PARA İÇİN DEĞİL"

Alacakları yüzünden TFF'ye başvurduğu iddialarını ise, iddiaları karşısında ise takımdaki haksızlıktan dolayı üzüldüğünü ve bu yüzden takımdan ayrılmak istediğini söyleyerek yanıtlayan, Aydınspor 1923 futbolcusu Metincan Cici, "Camia benim kulübü para için TFF'ye verdiğimi düşünüyor. Ama ben hakkım yenildiği için, hak ve hukuk içinde forma verilmediği için dayanamadım ve ayrılmak istedim. Takımdan kesin olarak ayrılmak istiyorum" dedi. Cici, "Takım için elimden geleni yapıyorum. Ancak forma şansı bulamıyorum. Bana haksızlık ettiler. Ayrılma sebebim de bu, daha ne olsun" dedi.

SÜPER LİG VE PTT 1. LİG TAKIMLARI TEMASTA

Devre arası arasında takımdan kesin olarak ayrılmak istediğini söyleyen Aydınspor 1923'ün 21 yaşındaki futbolcusu Metincan Cici ile Süper Lig ve PTT 1. Lig ekiplerinin temasta olduğu öğrenildi. Boluspor, Giresunspor, Göztepe gibi PTT 1. Lig takımlarının yanı sıra Süper Lig ekiplerinden de gelecek olan teklifleri değerlendireceğini söyleyen Cici, "Görüştüğüm takımlar var. Devre arası arasında kesin olarak takımdan ayrıldığımda netlik kazanacak. Henüz belli değil" dedi.

"BENİM EGOM YOK"

Aydın'dan ayrılarak İstanbul'a giden Aydınspor 1923 futbolcusu Metincan Cici'nin 15 gün sonra raporunun bittiği ve Aydın'a döneceği öğrenilirken, yönetim ve teknik heyetin ortak kararı ile antrenmanlarını altyapıda yapacak olması üzerine yaptığı açıklamada, "15 gün sonra Aydın'a dönüyorum. Geldiğimde antrenmanlarıma devam edeceğim. Benim egom yok, idman olduktan sonra her yerde antrenmanımı yaparım. Sorun değil" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler