Takip Et

SON DAKİKA

Sökeli gurbetçinin futbol aşkı

15 Ekim 2016, Cumartesi 10:28

     


Sökeli gurbetçinin futbol aşkı, uçak biletini iptal ettirdi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Belçika'da yaşayan Sökeli genç gurbetçi Emre Savrık, bu yıl 10.uncusu düzenlenen Söke Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası'ndaki başarılı futbolu ile takımı Bakkallar Odası’nı çeyrek finale taşırken attığı 19 golle de gol krallığı yarışında zirveye yerleşti.

Ünlü spor adamları Giray Bulak ve Oğuz Çetin’nin katılımı, ilçe protokolünün gösteri maçı ile başlayan turnuvada forma giyen Sökeli genç gurbetçi Emre Savrık, takımı Bakkallar Odası çeyrek finale kalınca arkadaşlarının,''Bu sezon şampiyonlukta iddialıyız, sana da ihtiyacımız var, iznini turnuva tarihine göre ayarla” çağrısı üzerine Belçika'daki iş yerinden aldığı izni uzattı ve dönüş biletini iptal etti.

Belçika'da özel bir şirkette çalışan Emre Savrık, ”Amatörce oynadığım futbol en büyük hobim. Memleketimde düzenlenen böyle ciddi bir organizasyonda arkadaşlarımı kırmak istemedim. Hem tatilimi yaptım hem de arkadaşlarımla birlikte futbol heyecanını yaşıyorum. Hedefim bu turnuvada arkadaşlarımla birlikte şampiyonluk kupasını kaldırmak” dedi..

Söke Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve Aydın İl Hakem Kurulu'nca atanan hakemler tarafından yönetilen, kamu kurum ve kuruluşların yer aldığı Cumhuriyet Kupası Turnuvası, bu yıl büyük ilgi görüyor. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler