Takip Et

SON DAKİKA

Germencikspor, galibiyetle tanışmak istiyor

15 Ekim 2016, Cumartesi 08:59

     


Deplasmanda konuk olacağı Bozdoğan Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Germencikspor’da antrenör Mete Kırbıyık, ligin üçüncü haftasında galibiyetle tanışmak istediklerini açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig ekibi Germencikspor, ligin ikinci sırasında bulunan Bozdoğan Belediyespor deplasmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta boyunca aralıksız çalışmaları sürdüren sarı-lacivertlilerde antrenör Mete Kırbıtyık, “Tam kadro bir şekilde maça hazırlanıyoruz. Yeni transfer olan Ömer Avcu’nun ligde tecrübesi var, oyunda kendisine de yer vereceğiz. Bozdoğan Belediyespor deplasmanından galip gelmek istiyoruz. Bir haftadır iyi çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Rakip için iyi bir takım kurdukları söyleniyor. Biz de iyi bir ekibiz ve rakibi yenecek gücümüz var. Müsabakanın fair-play çerçevesinde geçmesini istiyoruz” dedi.

TARAFTAR İÇİN ARAÇ KALDIRILACAK

Germencikspor’da yönetim, zorlu deplasmanda taraftar desteğini yanında görmek istiyor. Yarın saat: 12.00’de Germencik eski belediyesi meydanından kalkacak araçlara, ilgi olması bekleniyor.

Yarın saat 15.00’te Bozdoğan Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Kadir Gönülaçar, Bendegül Ercan ve Onur Nazilli üçlüsü yönetecek. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler