Takip Et

SON DAKİKA

Engelli basketbolcuların gelişim kampı sona erdi

15 Temmuz 2017, Cumartesi 13:34

     


Aydın Engelliler Spor Kulübü’nün düzenlediği beş günlük gelişim kampı sona erdi. Saklıbahçe Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker gelişim kampına katılan sporculara başarı belgesi takdim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Engelliler Spor Kulübü’nün düzenlediği ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 17 tekerlekli sandalye basketbol takımı oyuncularının katıldığı beş günlük gelişim kampı sona erdi. Gelişim kampının tamamlanması sonrası kampın sponsorlarından Efeler Belediyesi’ne ait Saklıbahçe Restaurant’ta veda yemeği düzenledi. Yemeğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Spor Şube Müdürü Nurettin Bayram, Sicil Lisans Şefi Rıfat Taç, Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, Aydın Engelliler Spor Kulübü antrenörü Erdinç Kılıç ve gelişim kampına katılan 17 tekerlekli sandalye basketbol oyuncuları katıldı.

BAŞARI BELGELERİNİ BEKİR ÇEKER’DEN ALDILAR

Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e gelişim kampı hakkında bilgiler verirken, İl Müdürü Çeker, engelli sporculara her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti. Mehmet Güler 7- 9 Eylül tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aydın Engelliler Spor Kulübü ve Efeler Belediyesi’nin işbirliğiyle Bulgaristan, KKTC, Türkiye tekerlekli sandalye basketbol milli takımları ve Aydın Engelliler takımının katılacağı uluslar arası basketbol turnuvası düzenleneceği bilgisini paylaştı. Yemek sonunda Bekir Çeker gelişim kampına katılan sporculara başarı belgesi takdim etti.

KADIN SPORCULARA DESTEK VERİLMELİ

Gelişim kampına Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadın milli takımında yaklaşık on yıldır forma giyen İzmirli sporcu ve takım kaptanı Mine Ercan da katıldı. Tekerlekli sandalye erkekler milli takımının bu yıl Avrupa Şampiyonu olduğunu hatırlatan milli sporcu “Kadın milli takımı olarak biz de geçen yıl Avrupa ikincisi olduk. Tekerlekli sandalye basketbolunda Türkiye her geçen yıl daha ileri gidiyor. Özellikle kadın basketbolculara daha çok destek verilmesini istiyorum” dedi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

AYDIN VALİLİĞİ'NDEN DAVET

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     

 







 
Son Eklenen Haberler