Takip Et

SON DAKİKA

Alıcık: Başkanlığı kazanmam da sporun etkisi çok

15 Temmuz 2017, Cumartesi 10:00

     


Nazilli Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, tvDEN'de Spor Saati programında, Nazilli Belediye Başkanlığını kazanmasında amatör futbolun çok etkisi olduğunu söyledi.

 

Nazilli Belediye, Belediyespor Onursal ve Yıldızgücüspor Kulübü Başkanı Haluk Alıcık, "Belediye başkanlığını kazanmam da en büyük etkenlerden birisi amatör futboldur. Amatör futbol deyip geçmeyelim. Amatör futbol her kesimden insanı bir araya getiren bir mecra. Ben yıllardır Yıldızgücüspor Kulübü başkanlığı yapıyorum. ASKF'de de yönetim kurulu üyesiyim. Amatör futbol sayesinde sayısız kişilerle tanıştım. Onların içinden geldim. Amatör futbol, bana çok şey kattı" dedi.

 

"NAZİLLİ'DE DOĞAL ÇİMDE OYNATIYORUZ"

Nazilli'de geçmiş yıllarda Amatör Süper Lig takımlarının değil doğal çim, sunii çim de bile oynayamadığını söyleyen Alıcık," Ben göreve geldiğimde bunu değiştireceğimi söyledim. Toprak sahaları ilk önce sunii çime çevirdik. İlk önce bunu yaptık. Daha sonra da doğal çime çevirdik. Nazilli'de sadece Pınarbaşı ve Sanayi statları varken, Sümer'e 2 tane daha stat yaptık. Onları da doğal çimle kaplattık" dedi.

 

"NAZİLLİ'DE SUNİİ ÇİM YOK"

Nazilli'de şu an sunii çimin olmadığını söyleyen Alıcık, "Nazilli'de Pınarbaşı Stadı doğal çim, Esat Ergüler Spor Tesisleri doğal çim, yapımı devam eden Yıldırım Demirören Spor Tesisleri de doğal çim olacak. Sümer 1 ve 2 Nolu sahaları da doğal çim yaptık. Sümer'e 2 tane daha stat yapacağız. Öyle bir projemiz var. Ortasına da tribün yapacağız ve altına kulüplere odalar vereceğiz. Eşyalarını oraya koyabilecekler" dedi. (SPOR SERVİSİ)

AYDIN VALİLİĞİ'NDEN DAVET

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler