Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Belediyespor'da Kadir Kar dönemi

15 Haziran 2021, Salı 14:10

     


Misli.com 2’nci Lig'e yükselen Nazilli Belediyespor, tecrübeli teknik direktör Mesut Toros ile karşılıklı olarak yollarını ayırmasının ardından Nazilli Belediyespor Mesut Toros’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ofspor’dan Kadir Kar’ı getirdi. Kadir Kar 1 yıllık sözleşme imzaladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Mesut Toros ile yollarını ayıran Nazilli Belediyepsor, yeni teknik direktörünü buldu. Ofspor ile sözleşmesi sona eren Kadir Kar ile temas halinde olan Siyah İnciler, 40 yaşındaki çalıştırıcıyla el sıkıştı. Bugün Nazilli’ye gelen genç antrenör, Yıldırım Demirören Tesisleri’nde yönetimle masaya oturdu. Taraflar her konuda anlaşma sağladı. Kadir Kar, kendini 1 yıllığına siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Önümüzdeki günlerde transfer için mesai harcayacak olan genç teknik adamın, kadro planlamasına başlayacağı belirtildi. Pazarspor’da teknik adamlık kariyerine başlayan Karadenizli Rize’li çalıştırıcının oluşturduğu takım 2019-20 sezonunda 3.Lig’de play offa kalmıştı. Kar’ın son düzlükte yollarını ayırdığı Pazarspor, 2.Lig’e yükselmişti. Geride kalan sezonda Ofspor’un başına getirilen Kadir Kar, Karadeniz temsilcisiyle Play Off’a kalma başarısı gösterdi.

Kariyerinin ilk yıllarında çıkış yakalayarak dikkat çeken Kadir Kar, geçtiğimiz sezon 3 ligde direk olarak şampiyon olup 2 lige yükselen Nazilli Belediyespor’un başarısı için çalışacak.

Kadir Kar, “Şampiyon takıma geldiğim ve Nazilli Belediyesporu çalıştıracağım için çok mutluyum. Nazilli Belediyespor tesis zengini 5 yıldızlı tesislere sahip. Kısa zaman içinde kadromuzu oluşturarak yeni sezon için çalışmalarımıza başlayacağız. Tabiî ki Nazilli Belediyesporun başarısı için çalışacağız. Nazilli’yi yakından tanıyorum ve bildiğim bir şehir” dedi. (DHA) 







 
Son Eklenen Haberler