Takip Et

SON DAKİKA

Kaymakamlık kupası Pamukörenspor'un

15 Mayıs 2017, Pazartesi 22:56

     


Kuyucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün organize ettiği Kuyucak Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası final maçlarıyla birlikte sona erdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuyucak Atatürk Spor Salonu'nda oynanan voleybol turnuvası final maçlarını Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Belediye Başkanı Metin Ertürk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vekili Hasan Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ, Horsunlu Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi Müdürü Musa Yılmaz da izledi.

Üçüncülük maçında Kuyucak Atatürk Ortaokulu ile Kurtuluş Şöhretspor karşılaştı. İlk seti alan Atatürk Ortaokulu, ikinci sette Kurtuluş Şöhret'e boyun eğdi. Kalan setleri kazanan Atatürk Ortaokulu, rakibini 3-1'lik setle mağlup ederek turnuvanın üçüncüsü oldu.

ÇEKİŞMELİ FİNALDE PAMUKÖREN GÜLDÜ

Final karşılaşmasında Pamukörenspor ile Kuyucakspor ile karşılaştı. İlk seti 25-20'lik skorla Kuyucakspor aldı. İkinci seti 25-23'lük skorla Pamukörenspor aldı. Üçüncü seti 25-17'lik skorla Kuyucakspor aldı. Dördüncü seti 25-17'lik skorla Pamukörenspor aldı. Beşinci ve son sette ise 15-9'luk skorla gülen taraf Pamukörenspor oldu ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

EN CENTİLMEN TAKIM HORSUNLU HUZUREVİ

Turnuvada en centilmen takım olarak kupaya layık görülen Horsunlu Huzurevi, tam kadro olarak salona gelerek centilmenlik kupasını aldı. Huzurevi Müdürü Musa Yılmaz, kupa için yetkililere teşekkür etti. Müdür Yılmaz, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk'ten Horsunlu Huzurevi'nin önünde bulunan bahçeye Voleybol Sahası istediklerini belirtti. Ertürk de saha sözü verirken, sporun her alanında atılacak adımın arkasında olacağını söyledi.

Şampiyon Pamukörenspor'un kupasını Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, ikinci Kuyucakspor'un kupasını Belediye Başkanı Metin Ertürk, üçüncü Atatürk Ortaokulu'nun kupasını ve dördüncü Kurtuluş Şöhret'in kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ verdi. Ayrıca turnuva boyunca hakemlik yapan Ahmet Tekin'e de onur madalyası verildi. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler