Takip Et

SON DAKİKA

Didim Fenerbahçeliler Derneği’nden ziyaretler

14 Aralık 2017, Perşembe 15:20

     


Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Dilaver Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ve Didim Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban’ı ziyaret etti. Ziyarette, Kaymakam Türköz ve Başsavcı Çoban’a futbolcuların imzaladığı Fenerbahçe forması armağan edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Dilaver Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Özkan Caymaz ile Eftal Saban, ilk olarak Didim Kaymakamı Mehmet Türköz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Dilaver Demir, derneğin faaliyetleri hakkında Kaymakam Türköz’e bilgi verdi. Demir, “Sayın kaymakamımızın koyu Fenerbahçeli olduğunu öğrendik ve kendisine imzalı Fenerbahçe forması hediye ettik. Güzel bir sohbet ve görüşme sağladık” dedi. Kaymakam Mehmet Türköz ise konuklarına ziyaretleri için teşekkür ederek, taraftar derneklerinin öneminden bahsetti ve Didim Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Dilaver Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Özkan Caymaz ile Eftal Saban, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban’ı da ziyaret etti. Burada da konuşan Dernek Başkanı Dilaver Demir, “Sayın cumhuriyet başsavcımızın Galatasaraylı olduğunu öğrendik. Buna rağmen imzalı Fenerbahçe forması hediye ettik ve kendisini Fenerbahçeli olmaya davet ettik” ifadesini kullandı. Didim Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dernek yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler