Takip Et

SON DAKİKA

Sökespor geçen sezonun 2 puan altında

14 Kasım 2017, Salı 11:30

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Sökespor, deplasmanda Sarayköy 1926'ya mağlup oldu. 3 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Sökespor, Sarayköy'e mağlup olarak iyi gidişatı sürdüremedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sökespor bu sezon ligde çıktığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 beraberlik alarak ligde 12 puanla 7. sırada bulunuyor. Geçtiğimiz sezon da ligde çıktığı 8 maçta 14 puan toplayan Sökespor, bu sezon sadece 2 puan geride kaldı. Geçen sezon çıktığı 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Sökespor, bu sezon 2 puan geride kalarak, geçen sezonun altında kaldı.

 

Sökespor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, "Sarayköy'de çok erken gol yedik. Maçın başında yediğimiz gol planlarımızı değiştirdi. Ancak oyundan kopmadık. İlk devreye 1-1'lik skorla girdik. İkinci yarının hemen başında da öne geçtik. Ama bu skoru koruyamadık. Son 15 dakikada oyundan düştük ve kalemizde 2 gol gördük. Şanssız anlar yaşadık. Sarayköy'de mağlup olduk. 3 haftadır iyi giden takımımız, bu hafta mağlup oldu" dedi.

 

SARAYKÖY İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Evinde bu sezon hiç kazanamayan Sarayköy 1926'nın, çok hırslı olması dikkat çekerken, 8. haftada evinde ilk galibiyetini alan Sarayköy 1926, Sökespor'a yine çelme taktı. 2015-2016 sezonunda 9 maç üst üste kazanan Sökespor'u, Sarayköy'de 1-0 yenen Sarayköyspor o sezon Sökespor'a çelme takmış, şampiyon da Muğlaspor olmuştu. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler