Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadasıspor'da büyük sevinç

14 Kasım 2016, Pazartesi 19:00

     


Aydın Amatör Süper Lig'de puan kaybetmeyen iki ekibin karşılaşmasında Kuşadasıspor, deplasmanda Bozdoğan Belediyespor'u son dakikada attığı golle 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bozdoğan Şehir Stadı'nda zor bir maç oynadıklarını söyleyen Kuşadasıspor antrenörü Özer Erdem, "Bozdoğan Stadı öğrendiğimiz kadarıyla 1-2 hafta önce bakıma alındığını öğrendik. Bizim maçta zemin hazır değildi. Zeminin de etkisi maç da çok oldu. Bozdoğan Belediyespor 75 dakika 10 kişi oynamasına rağmen çok iyi oyun sergiledi. Ev sahibi taraftarların desteğini de alan Bozdoğan, bize karşı iyi baskı kurdu. Biz bu maçı çok istiyorduk. Maçın son dakikasında attığımız golle 3 puana ulaştık" dedi.

"EN BÜYÜK ENGELİ GEÇTİK"

Bozdoğan'da 3 puanı alarak en büyük engeli geçtiklerini dile getiren Erdem, "Bu hafta evimizde Bozyurtspor'u ağırlayacağız daha sonra şampiyonluk yarışında olan Yıldızspor deplasmanına gideceğiz. Bu 2 maçta da 3 puana talibiz. Yıldızspor maçıyla birlikte zorlu maçlarımızı deplasmanda oynamış olacağız. Ligin ikinci devresinde kendi sahamızda rakiplerimize karşı daha rahat oynayacağımızı umuyorum. Şampiyonluğu istiyoruz. Bozdoğan'a gelen Cephe 1934 taraftar grubuna da teşekkür ediyorum. 90 dakika bizi desteklediler, biz de onlara bu galibiyeti hediye ediyoruz" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler