Takip Et

SON DAKİKA

Germencikspor, arayı iyi değerlendirecek

14 Kasım 2016, Pazartesi 18:02

     


Deplasmanda konuk olduğu İncirliova Belediyespor’a 2-0’lık skorla mağlup olan Germencikspor, gelecek iki haftayı BAY takım olarak geçirecek olmasından dolayı bu süre zarfında iyi hazırlanarak, düzlüğe çıkmanın planlarını yapacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig ekibi Germencikspor’da moraller bozuk. İki hafta üst üste aldığı 6 puanla dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertlilerde, deplasmanda bırakılan 3 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Ligde 7 puanla 9’uncu sıraya gerileyen Germencikspor’da antrenör İbrahim Gürel, santrafor oyuncu eksikliği sebebiyle, istedikleri oyunu kurmakta zorlandıklarını ifade ederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Karşılaşmaya iyi başladık. Kontra ataktan olmayacak yerden gol yememiz moral anlamında bizi düşürdü. Rakip ikinci golü de atınca toparlanmamız zor oldu. 3 hafta önce santrafor oyuncumuz Yunus kart cezası sebebiyle 4 maç ceza aldı. Karşılaşmalara santrafor oyuncusu olmadan çıkıyoruz. Zemine de alışık değiliz, top sürmekte zorlandık. İki hafta üst üste BAY takımız. Bu süreyi çok iyi değerlendirerek düzlüğü çıkmak için elimizden geleni yapacağız.”

Germencikspor, Davutlar Belediyespor ve Aydınspor’un ligden çekilmesi sebebiyle gelecek 2 haftada maç yapmadan 6 puanı cebine şimdiden kattı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler