Takip Et

SON DAKİKA

Basketbol okuluna pastalı tanıtım

14 Kasım 2016, Pazartesi 09:35

     


Söke’de kurulan Söke Basket Spor Kulübü, Hilmi Fırat Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen toplantıda basketbol camiasına ve ailelere tanıtıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Temmuz aynda faaliyete başlayan, ağustos ayında da resmi kuruluşu gerçekleştirilen Söke Basket Spor Kulübü, dev basketbol kadrosuyla Sökelilere tanıtıldı. İlk kez düzenlenen toplantıda Söke Basket Spor Kulübü Başkanı Barış Koyuncuoğlu, antrenör Şerif Serbes ve diğer antrenörler velilere tanıtıldı.

Başkan Barış Koyuncuoğlu programda yaptığı konuşmada, “Kısa sürede büyük yok katettik. Şu anda 120 sporcumuz var. Bunların 80’i lisansı oyuncumuz durumundadır. Diğerleri ise lisansı sporcu olma aşamasına ulaştı. İçlerinde çok yetenekli çocuklar var. Amacımız her yıl üç beş sporcumuzu büyük kulüplere yollamak olacaktır. Basketbol çok güzel bir spor dalıdır. Üniversite için de bir basamaktır. Burada toplanmamızın amacı da tanışma ve kaynaşmadır. Kısa sürede oynadığımız maçlarda gösterdiğimiz başarılar gelecekte elde edeceğimiz başarıların bir göstergesidir. Başarılı olmak için yola çıktık. İki başladık, şu anda 4 antrenör olduk” dedi.

Konuşmaların ardından sporcular ve yönetim, üzerinde Söke Basket Spor Kulübü yazan yeşil beyaz pastanın başında toplandı. Üzerinde yanan mumlar, hep birlikte üflenerek söndürülen pasta yine birlikte kesildikten sonra sporculara ve konuklara ikram edildi. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler