Takip Et

SON DAKİKA

Amatör Süper Lig'de 19 gol atıldı

14 Kasım 2016, Pazartesi 14:06

     


Aydın Amatör Süper Lig'de oynanan 5 maçta toplam 19 gol atıldı. 5 karşılaşmada sadece 1 beraberlik alınırken, 3 maçta deplasman ekipleri gülerken, 1 maçta ev sahibi güldü.

Ligin kader maçında Kuşadasıspor, Bozdoğan Belediyespor'u son dakikada attığı golle 3-2 mağlup etti. Yıldızgücüspor ise deplasmanda Kuşadası Esnafspor karşısında 4-0'lık rahat bir galibiyete uzandı. İncirliova Belediyespor, Germencikspor'u 2-0 mağlup etti. Tuğlaspor, deplasmanda Bozyurtspor karşısında 5-1'lik galibiyetle 3 puana uzandı. Tek beraberlik ise Efeler dersbisinde 1-1'lik skorla biten Merkez Yeniköyspor ile Yıldızspor arasında oynanan maçta alındı.

1. AMATÖR KÜME'DE TEK GRUP OYNANDI

1. Amatör Küme'de diğer grupların devre arasında olduğu bu haftada takım sayısının fazla olduğu 1. Grup oynandı. Liderlik maçında Nazilli Sanayispor, rakibi Tekgül Yapı Buharkentspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Pamukörenspor da deplasmanda Yeşilmahalle Gençlikspor'u 4-2 mağlup etti. Feslek Gelenbespor da evinde Pamukspor'u 6-0 mağlup ederek ilk puanını aldı. Oynanan 3 maçta toplam 14 gol atıldı. (ARİF YILMAZOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler