Takip Et

SON DAKİKA

"Oyunu yönetmek için sahaya gel. Kurallar sevginle karar olsun”

14 Ekim 2016, Cuma 13:35

     


Aydın’da, basketbol hakemi veya masa görevlisi olmak isteyenler için "Oyunu yönetmek için sahaya gel. Kurallar sevginle karar olsun” sloganıyla basketbol aday hakem ve masa görevlisi kursu açılacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Aydın İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek kurs, bölge eğitmeni, Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi tarafından verilecek.

Kursa başvuru yapabilmek için gerekli olan belgeler şu şekilde açıklandı:

"T.C. vatandaşı olmak,

En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

30 yaşından büyük olmamak. (Masa görevlisi olarak başvuru yapacak olanlarda yaş şartı 17 yaşından küçük olmamak şeklindedir.),

Hakemlik yapmaya elverişli olduğunu gösterir doktor raporu (Masa Görevlileri için bu şart aranmaz),

Savcılık iyi hal kağıdı.

Bankaya 50 TL yatırıldığını gösterir dekont. (TR87 0006 2001 1380 0006 6577 53 – Garanti Bankası Aydın-Bulvar Şubesi. Para yatırma işlemi sırasında dekontun açıklama kısmına isim-soy isim ve ayrıca hakemlik başvurusu ibaresi de yazdırılması gerekmektedir.)

Kurs başvuru evraklarının Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde TBF İl Temsilcisi Ömer Görür veya Ahmet Ala'ya teslim edileceği, kursun son başvuru tarihin 19.10.2016 Çarşamba günü saat 17.30’a kadar olduğu bildirildi.

"AİLEMİZİ GENİŞLETMEK İSTİYORUZ"

Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın Temsilcisi Ömer Görür, “Aydın'da basketbol ailesi olarak, her geçen gün daha da büyüyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ailemizi daha fazla genişletebilmek ve basketbolu daha fazla kişiye ulaştırabilmek amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonumuzun onayı ile bir kurs düzenleyeceğiz. Bu sayede basketbolun bir parçası olmak isteyen herkesi aramıza bekliyoruz. Şunu belirtmek isterim ki açılacak olan bu kurs; il temsilciliklerince düzenlenecek olan son kurstur. Federasyonumuz her geçen gün her anlamda değişim ve gelişim adına farklı uygulamaları hayata geçirmekte olup; önümüzdeki yıldan itibaren aday hakem ve masa görevlisi kurslarımız farklı bir sistemde düzenlenecektir. Umarım, hep birlikte çok güzel bir kursu daha hep birlikte tamamlarız" dedi. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler