Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Sanayi liderlik için oynayacak

14 Ekim 2016, Cuma 18:45

     


Geçen yıl şampiyonluğu son maçlarda aldığı puan kayıplarıyla kaçıran Nazilli Sanayispor, yarın Yeşilmahalle Gençlikspor maçında galibiyet alarak lider Tekgül Yapı Buharkentspor'un bay geçtiği haftada puanları eşitlemek istiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden Nazilli Sanayispor, ilçe derbisinde Yeşilmahalle Gençlikspor ile karşılaşacak. Nazilli Sanayispor Antrenörü Ali Şemci, "Geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl yakalamak istiyoruz. Geçen yıldan daha iyi bir başlangıç yaptık. Daha iyi oynayan ve mücadeleci bir takım kurduk. Lige baktığımızda iyi giden bir Tekgül Yapı Buharkentspor var. Onlarla ligin son maçında karşılaşacağız. O maça kadar puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Yeşilmahalle engelini geçmek istiyoruz" dedi.

"FUTBOLCULARIMIZ İNANIYOR"

Nazilli Sanayispor Kulübü Başkanı Cevdet Küçükdemir, "Futbolcularımıza Yönetim Kurulu olarak hafta içinde baklava ziyafeti verdik. Onlar da şampiyonluğa inanıyor. Çok hırslılar. Geçen yıldan yarım kalan işimiz var. Onu tamamlayacağız. Futbolcularımıza güveniyoruz. En az puan kaybıyla şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler