Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor 1923'te primler dağıtıldı

14 Ekim 2016, Cuma 17:04

     


Sahasında yarın İnegölspor'u konuk edecek olan Aydınspor 1923'te yönetim kurulu futbolculara Karşıyaka maçının primlerini dağıtarak moral verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Basın Sözcüsü İbrahim Gürdal, maç öncesi belirlenen prim miktarını futbolculara dağıtarak İnegölspor maçı öncesi moral verdiklerini takımda herşeyin yolunda olduğunu söyledi. İnegölspor'un güçlü bir takım olduğunu söyleyen Gürdal, Karşıyaka maçında sakatlanan Erdi'nin bu maçta oynayabileceğini söyleyerek şunları kaydetti:

"İnegölspor grubun güçlü takımlarından, deplasman da çok etkili oyuncuları var. Son iki haftadır aldığımız galibiyetleri, taçlandırmak için İnegölspor'u yenmek zorundayız. Geçmişe dönüp baktığımızda uzun süre üç maç üst üste kazanamamışız. Taraftarımız bu maça yoğun ilgi gösteriyor. Bu kez şeytanın bacağını kırıp, üç maçta dokuz yapmak istiyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz. Pazar günü futbolcularımız büyük beklenti içince maça gelecek taraftarlarımızı sevindirecektir."

Öte yandan prim miktarını açıklamayan yönetim kurulu, maçın bilet fiyatlarını açık 5 kapalı tribün 10 TL olarak değiştirmedi.

Bu arada bahis şirketi İDDİA Aydınspor 1923'ü bu maçta favori gösterirken galibiyetine 2,05 beraberliğe 3,10, İnegölspor galibiyetine 2,25 oran belirledi. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler