Takip Et

/>

SON DAKİKA

Sökespor destek istiyor

14 Eylül 2020, Pazartesi 16:29

     


Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sökespor, basın toplantısı düzenledi ve Kulüp Başkanı Onur Kara gündemi değerlendirdi. Taraftarlara müjde de veren Kara, "Sökespor Store açılacak" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle Kayseri'de olduğunu söyleyen Sökespor Kulübü Başkanı Onur Kara, "Yönetim kurulu arkadaşlarım buradaki işleri aksatmadan yürütmekteler. Yeni sezonla ilgili geçtiğimiz hafta çalışmalara başlamayı planlamıştık ancak liglerin takvimi ile ilgili bir belirsizlik var. Biz bir yandan transfer ve yeni sezon hazırlıklarını yaparken kulağımızda federasyondan gelecek haberlerde" dedi.

18 TRANSFER GERÇEKLEŞTİ

Transferi kapatmadıklarını da sözlerine ekleyen Kara, "Bu sezon aramıza aldığımız yeni transferlerimizden altısı geçtiğimiz sezonlarda kulüplerinde şampiyonluk yaşamış futbolcular.Onlarla birlikte yine tecrübeli futbolcularımızı aramıza alarak şu anda 18 transferi gerçekleştirdik”dedi.

BAŞKAN TUNCEL'DEN DESTEK İSTEDİ

Başkan Kara, Sökespor’a kalıcı gelir için yeni projeler hazırlığında olan kırmızı lacivertliler taraftar kart ve gold kart projelerinden sonra otopark ve Sökespor ürünlerinin satılacağı store mağazası için de Belediye Başkanı Levent Tuncel’den destek istiyor.

TARAFTAR KART VE GOLD KART SATIŞLARI İYİ GİDİYOR

Bu sezon hayata geçirilen projelerin arasında yer alan tanesi 30 TL’den satışa sunulan taraftar kartlardan yaklaşık 3 bin adeti satılırken protokol tribünü için hazırlanan gold kartlarında yarısının satıldığı öğrenildi. Önümüzdeki süreçte düzenlenecek olan Sökespor gecesinde yapılacak hediye çekilişlerinde taraftar kartlarının üzerindeki numaralarının şans numarası olacağı açıklandı. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler