Takip Et

SON DAKİKA

"Yıldızgücü için bu sene zorlayacağız"

14 Temmuz 2017, Cuma 09:00

     


Nazilli Belediye ve Yıldızgücüspor Kulübü Başkanı Haluk Alıcık, katıldığı tvDEN'de Spor Saati programında, Yıldızgücüspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Alıcık, "Yıldızgücüspor konusunda kendimi eleştirdiğim günler oldu, bu sezon BAL'ı hedefliyoruz" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yıldızgücüspor Kulübü Başkanı Haluk Alıcık, "Yıldızgücüspor konusunda ben kendi kendimi de eleştiriyorum. Yıldızgücüspor, Nazilli Belediyespor'un pilot takımı konumunda. Nazilli Belediyespor'un almış olduğu imkanlara da sahip. Bu imkanlara rağmen çıkmamız gerekirdi. Bu sene Bölgesel Amatör Lig hedefiyle yola çıkılacak. Zorlayacağız. Nazilli'ye yakışır" dedi.

 

"BELEDİYESPOR ZAMANIMIZI ALDI"

Yıldızgücüspor ile çok fazla ilgilenemediğini söyleyen Alıcık, "Yıldızgücüspor ile Belediye Başkanlığı döneminde çok fazla ilgilenemedim. Belediyespor belki de fazla zamanımızı aldı. Yıldızgücüspor'u arkadaşlara bıraktım. Bu sene Yıldızgücüspor olarak işi biraz daha ciddi tutacağız. İlçe belediyelerinin Bölgesel Amatör Lig'de olduğu bir dönemde Yıldızgücüspor'un da bunu hak ettiğini düşünüyorum. Bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

 

"İSTERİM Kİ 2-3 TANE DAHA PROFESYONEL TAKIMIMIZ OLSUN"

Aydın'da Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor dışında profesyonel takımların olması gerektiğini söyleyen Alıcık,"Ben isterim ki profesyonel takımlarımız çoğalsın. Sökespor geçen sene direkten döndü. Neden olmasın, Çine Madranspor 3. Lig'den düştü. Kuşadasıspor, Didim Belediyespor, Bozdoğan Belediyespor gibi takımlar neden profesyonel olmasın? Bunlara yoğunlaşalım. Aydın bunu hak ediyor" dedi. (SPOR SERVİSİ)

AYDIN VALİLİĞİ'NDEN DAVET

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler