Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Belediyespor'da görev dağılımı yapıldı

14 Haziran 2019, Cuma 16:30

     


Nazilli Belediyespor'da yapılan kongrenin ardından yöneticilerin görev dağılımı da yapıldı.

Basınla bir araya gelen Nazilli Belediyespor Basın Sorumlusu Erkan Abbasoğlu, görev dağılımı basına tanıttı ve kısa bir konuşma yaptı. Abbasoğlu, "Nazilli Belediyespor olarak basınla temas halinde olacağız ve kendimizi taraftara daha iyi anlatacağız. Hızlı bir çalışma süreci bizi bekliyor. Elimizde olan kadroyu korumak istiyoruz. Yeni teknik direktör arayışımızı sonlandırıp, yeni transferlere de yöneleceğiz. Önümüzdeki ilk hedef şu an için Teknik Direktör arayışını sonlandırmak" dedi.

Yapılan görev dağılımı sonrasında Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Nurettin Özkat’ın yardımcılığına Gürdal Yüzügüler, Başkan Vekilliklerine ise Kadir Mutlu ve Soner Yelkovan getirildi. Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri olağanüstü kongre sonrası yaptığı toplantı ile yeni görev dağılımını yaptı. Başkanlığa Nurettin Özkat seçilirken, Başkan Vekilliklerine Kadir Mutlu ve Soner Yelkovan, Başkan Yardımcılığına Gürdal Yüzügüler, Muhasip Üyeliğe Ahmet Arslan Özyiğit, Basın Sorumluluğu görevine Erkan Abbasoğlu, Genel Kaptanlığa Haluk Volaka, Futbol Şube Sorumluluğu görevlerine Ünal Önal ve Ali Aydın, Hukuk Sorumluluğuna Rıdvan Çetiner, Sağlık Sorumluluklarına Ali Çankır ve Ercan Sarıot, Futbol Alt Yapı Sorumluluğuna Oktay Asuman, Hasan Öküt, Hilmi Duruoğlu ve Baskın Aksoy, Basketbol Şube Sorumluluğuna İbrahim Yapıcıoğlu, Amatör Sporlar Sorumluluklarına Sinan Dereli, Birol Karadağlı ve Erol Karakuş, Tesis Sorumluluklarına Kerim Gölcük, Çetin Güler ve Uğur Taşkıran, Taraftar Sorumluluklarına Ali Çetinkaya, Ali Gölgesiz ve Kadir Kabak, Reklam ve Sponsorluk Sorumluluklarına Uygur Karadayı, Caner İnceoğlu, Osman Bilgen ve Öner Güner getirildi.

TRANSFER KOMİTESİ

Nazilli Belediyespor için transfer komitesi de oluşturuldu. Nurettin Özkat, Kadir Mutlu, Gürdal Yüzügüler ve Haluk Volaka komiteyi oluşturdu. İmza yetkisi de Nurettin Özkat, Kadir Mutlu, Soner Yelkovan ve Ahmet Arslan Özyiğit'e verildi. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler