Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'dan yeni bir yıldız doğuyor

14 Haziran 2019, Cuma 12:20

     


10-13 Haziran tarihleri arasında Afyon’da 22 takımın katılımı ile düzenlenen 1. Afyon Cumhuriyet Kupası turnuvasında şampiyon Konyaspor oldu. 3-1’lik final maçında 2 gol ve 1 asist ile maça adını altın harflerle yazdıran Nazillili Ali Yakup Akgül, turnuvadaki attığı gol ve asistlerle ‘Turnuvanın en iyi forveti’ seçildi.

Türkiye'nin en büyük spor komplekslerinden biri olan Kocatepe Spor Kompleksi geleceğin yıldızlarını belirlendi. 16 ilden 22 takımın katıldığı 1. Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’na, Bursaspor Nazilli Futbol Okulu Yeşil Timsahlar U-13 Takımı’nda attığı 32 golle 'Gol Kralı' olan ve sergilediği üstün performansıyla büyük takımların radarına takılan Ali Yakup Akgül, Konyaspor’un davetlisi olarak katıldı. Nazilli’de Yeşil Timsahlar U13 takımıyla geçtiğimiz ay şampiyonluğa koşan gol kralı Ali Yakup, ikinci şampiyonluğuna da Konyaspor ile ulaştı. Çeyrek Final’de Denizlispor’u Ali Yakup’un attığı golle geçen Konyaspor, yarı finalde de Marmaris’i 4-1 geçen Konyaspor’un 2 gol ve 1 asistine imza Ali Yakup, finalde ise Adana Demirspor’u 3-1 mağlup ederek kupaya uzandı. Finalde de attığı 2 gol ve 1 asist ile maçın yıldızı olan Ali Yakup Akgül ‘en iyi forvet oyuncusu’ olarak turnuvanın da yıldızı oldu.

Daha önce ön protokol yapan genç golcü Akgül’ün önümüzdeki hafta içerisinde Konyaspor ile anlaşma imzalayacağı, eğitim ve futbol hayatına Konya’da devam edeceği öğrenildi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler