Takip Et

SON DAKİKA

Zıpkınla balık avı yarışması Aydın'da yapılacak

14 Haziran 2017, Çarşamba 12:36

     


Zıpkınla Balık Avı’nın ustaları 7 - 8 Temmuz 2017 Tarihleri arasında Didim'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda buluşacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Şampiyonaya 22 Nisan’da Muğla Ören’de yapılan Ege - Akdeniz - Güney Anadolu Kulüplerinin yarışmada ilk altı arasında yer alan Kuşadası Ada Su Altı Spor Kulübü, Bodrum Su Sporları Kulübü, İzmir Bayraklı Belediye Spor Kulübü, Manisa Yüzme İhtisas Su Sporları Kulübü, Söke Belediyespor Kulübü, İzmir Balçova Belediye Termal Spor Kulübü, 6 Mayıs 2017 Tarihinde İstanbul Tuzla’da yapılan Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu Kulüplerinin katıldığı yarışmada ilk 10'da yer alan; Sinop Triatlon Yüzme Yelken Sualtı Sporları Kulübü, Giresun Deniz Dağcılık Spor Kulübü, Tekirdağ Okyanus Su Sporları Kulübü, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Bursa Çalıkuşu Gençlikspor Kulübü, Balıkesir Burhaniye Belediyespor Kulübü, Trabzon Pasifik Doğa Sporları Kulübü, Bursa Nilüfer Elit Gençlik ve Spor Kulübü, İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü ve Kocaeli Deniz Yıldızları Spor Kulübü sporcuları katılacak.

 

TEKNİK HEYET YARIŞMA ALANINDA İNCELEME YAPTI

07-8 Temmuz Tarihleri arasında Didim’de yapılacak olan şampiyona ile ilgili Federasyon teknik heyeti Aydın İl temsilcisi Mehmet Üzüm ve Federasyonun Aydınlı yönetim kurulu üyesi Ahmet Cumhur Sakız yarışma alanında incelme yapıp, yarışma ile ilgili koordinatları belirledi. Yarışma nedeniyle Didim'e gelmesi beklenilen sporcu, yönetici ve federasyon temsilcilerin konaklama ile ilgili planlamasını da yapan heyet Didim Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve Sahil Güvenlik Yetkilileri ile görüşerek şampiyona ile ilgili bilgi verdi.

Türkiye şampiyonasının Didim’de yapılmasını çok önemsediklerini söyleyen Su Altı Sporları Aydın İl Temsilcisi Mehmet Üzüm, ”Şampiyona ile ilgili olarak hazırlıklarımızı devam ediyoruz.Konuk ekiplerimizi Didim’de en iyi şekilde ağırlayıp bir yandan da Türkiye’nin önemli turizm merkezi olan Didim’in tanıtımına da katkı yapılacağını düşünüyoruz.”dedi.

Şampiyonda bireysel başarı elde eden sporcular Zıpkınla Balık Avı Milli Takım aday kadrosuna davet edilecekler. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler