Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası, uluslararası basketbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor

14 Haziran 2017, Çarşamba 16:26

     


Yurt içi ve yurtdışı basketbol kampı organizasyonlarını yürüten IDS Camp Basketball tarafından organize edilen 2017 yaz kampı 1. dönemi Kuşadası’nda başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

2009 yılından beri faaliyet gösteren International Dream Summer (IDS) Camp Basketball, 2017 yılı 1.dönem yaz kampı turnuva organizasyonunu Kuşadası’nda bulunan Ephesia Holiday Beach Club’ta gerçekleştiriyor. Yurtiçi ve yurtdışından 40’ın üzerinde takımın katılımıyla Kuşadası’nda düzenlenen basketbol turnuvasının 1. dönemi 16 Haziran Cuma günü sona erecek. Turnuvanın 2.dönemi de 19-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Müsabakalar, Kuşadası’nda bulunan Gençlik Spor Salonu, Derici Gürbüz Salonu ve Uğur İnan Spor Salonu’nda yapılıyor.

Turnuvaya Ankara Ankaura Spor Kulübü olarak katıldıklarını belirten Ankaura Spor Kulübü Başkanı ve Basketbol Baş Antrenörü Fatih Mersin, Ankara’yı temsilen turnuvaya katıldıklarını ifade ederek, “Turnuvaya, Sırbistan ve Makedonya gibi çeşitli yurtdışı ülkelerinden, yurtiçinden de İzmir, İstanbul ve Ankara’dan takımlar katılıyor. İlk maçlar 12 Haziran Pazartesi günü başladı, 16 Haziran Cuma günü sona erecek. İkinci tur maçları da 19 Haziran Pazartesi günü başlayıp, 23 Haziran Cuma günü sona erecek” dedi.

Sporcuların turnuva sayesinde Kuşadası’nı ve çevresini tanıma fırsatı bulduklarını anlatan Mersin, “Çocuklarımız için güzel bir turnuva oluyor. Uluslararası turnuva olduğu için yurtdışından takımlarla da maç yapma fırsatı buluyorlar. Sporcularımız için önemli bir deneyim oluyor. Spor yaparken tatil yapıp, Kuşadası’nı ve Aydın’ı da tanıyorlar” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler