Takip Et

SON DAKİKA

Boş salonda Türkiye Şampiyonası

14 Haziran 2017, Çarşamba 13:17

     


Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genç Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası müsabakalarına vatandaşlar tamamen ilgisiz kalırken, yetkililerin ve sporcuların dahi şampiyonayı takip etmemesi dikkat çekiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Genç Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası 12 haziran Pazartesi günü Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda başladı. Çeşitli illerden gelen 9 takımın mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası müsabakaları oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçiyor ancak bu heyecanı paylaşan kimse yok. 2 bin kişilik salonda müsabakalar sırasında sporcular ve birkaç görevli dışında kimse bulunmuyor. Müsabakaları ne yetkililer, ne de Aydınlı sporcular izlerken, vatandaşların ise şampiyonadan haberi dahi yok. Cuma günü oynanacak final maçından sonra şampiyon olan takım yine boş salonda kupasını alacak.

 

BOŞ SALONDA ŞAMPİYON OLUYORUZ

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Muratpaşa Belediyespor antrenörü İsmail Öcalan, hentbolun yaygın olmadığı Aydın gibi illerde katıldıkları Türkiye Şampiyonalarında benzer görüntülerle karşılaştıklarını ancak daha büyük illerde düzenlenen şampiyonalarda vatandaşların müsabakalara ilgi gösterdiğini belirterek “Şampiyon oluyoruz, kimse ilgilenmiyor. Bu tür şampiyonalar daha uygun zamanlarda organize edilebilir ve tanıtımı daha etkin bir şekilde yapılırsa ilgi çekebilir” dedi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler