Takip Et

SON DAKİKA

6 ayda Milli Takıma

14 Haziran 2014, Cumartesi 08:20

     


Aydın’da 6 ay önce atletizme başlayan, İşitme Engelliler Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda uzun atlamada Türkiye üçüncüsü olan işitme engelli sporcu Hamit Horata, Yıldızlar Milli Takımı Kampı'na çağrıldı.

 

Aydınlı Hamit Horata, Atletizm Antrenörü Şevket Burak Taş nezaretinde 6 ay önce atletizm çalışmalarına başlayan Hamit Horata, atletizmde kendini geliştirme sürecinde iki aylık sakatlık da yaşadı. Sakatlık sürecini atlatmasının ardından, Ankara’daki İşitme Engelliler Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası’na hazırlanan genç atlet Hamit Horata, uzun atlama branşında Türkiye üçüncüsü olarak Aydın’a döndü. Hamit, bu başarısı ile 15 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında İşitme Engelli Atletizm Yıldızlar Milli Takımı’nın Kars Sarıkamış Kampı'na çağrıldı.

 

BİR AYDINLI DAHA VAR

Hedefinin Avrupa derecesi elde etmek olduğunu belirten Horata, 21 Ağustos’ta Trabzon’da yapılacak olan İşitme Engelli Atletizm Avrupa Şampiyonası’na katılacak. Atletizm Antrenörü Aslı İnegöllü nezaretinde çalışan Rümeysa Temurayak da gülle atma branşında Yıldızlar Milli Takımı Kampına çağrılan diğer bir Aydınlı sporcu oldu. (RAMAZAN AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler