Takip Et

SON DAKİKA

7 Eylül Gençlikspor'un kızlarından, rakibe gol yağmuru

14 Mayıs 2017, Pazar 21:07

     


TFF Kadınlar 3.Lig 3.Grup’ta Aydın temsilcisi 7 Eylül Gençlikspor, 25. Hafta mücadelesinde evinde Manisa Gençlerbirliği’ni ağırladı. Sıcak havada oynanan karşılaşma, hakem triosunun gecikmesiyle 20 dakika geç başladı. 7 Eylül Gençlikspor karşılaşmayı 17-2 skorla kazanarak son haftaya play-off umuduyla girdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da oynanan karşılaşmada 7 Eylül Gençlikspor, rakibini 17-2’lik açık bir skorla mağlup etti. Maçın 20 dakika geç başlaması nedeniyle her iki takımın hoca ve sporcuları sitemde bulundu. 7 Eylül Gençlikspor için rahat bir galibiyet olan bu karşılaşmada galibiyeti getiren golleri, Ceren (4), Sıla (3), Gamze Deveci (3), İmren (2), Birsen (2), Rabia, Hatice ve Sevim kaydetti. Bu galibiyetle Dişi Efeler puanını 57 yaparak son haftaya play-off umuduyla girdi.

GAMZE'NİN 200. GOLÜNÜ PASTA İLE KUTLADILAR

7 Eylül Gençlikspor oyuncularından Gamze Deveci (23), bu maçta İmran’ın asistiyle 200. golünü atmasının şerefine Kulüp Başkanı ve arkadaşlarının katkılarıyla maç sonrası pasta keserek kutladılar. 10 yıldır top oynadığını söyleyen Deveci bu kulüpte ikinci senesi olduğunu belirtirken bu golünün asistinin sahibi olan İmran’a ve tüm arkadaşlarına bu kutlama için teşekkür ettiğini belirtti. (BATUHAN ÖZKAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler