Takip Et

SON DAKİKA

Söke'de basketbol başarısı

14 Mart 2018, Çarşamba 11:39

     


Basketbolda son dönemlerde Söke’nin gururu olan Söke Basket Takımı Sökeli basketbolseverlere Bölgesel Lig heyecanı yaşatacak.

 

Antrenör Barış Koyuncuğlu nezaretinde Söke 'de basketbolda iyi bir çıkış yakalayan Söke Basket Takımı Büyük Erkeklerde Nazilli Belediyespor’un ardından Basketbol Bölgesel Lig'e yükseldi. Bölgesel lig başvurusunu yapan yeşil beyazlılar da önümüzdeki ay başlayacak olan Bölgesel Lig'in heyecanı başladı.

 

Basketbol Aydın İl Şampiyonasında bu sezon Bedirhan Ergül, Ömer Faruk Kızılırmak, Mustafa Mert Avcı, Kürşat Çubukcu, Şerif Serbes, Fahri Kandaş, Doğukan Murat Centez, Alper Özdemir, Ali Han Karacayılmaz, Berkay Özgür, Arda Gürcan ve Özgür Özsümer’den oluşan kadrosu ile mücadele eden Söke Basket düzenli ve disiplinli çalışmanın karşılığını gördü. Nazilli Belediyespor'un ardından Bölgesel Lig'e çıkma şansını yakalayan Söke Basket, Nisan ayında başlayacak olan deplasmanlı bölgesel ligde başta İzmir,Denizli ve Aydın olmak üzere bölgesel ligde yer alan takımlarla mücadele edecek.

 

Uzun bir aradan sonra Söke de yeniden canlanan basketbolda gelen başarı amatör spor camiasında memnuniyetle karşılanırken antrenör Barış Koyuncuoğlu, "Tamamen amatör bir ruhla ligde mücadele eden arkadaşlarımızın özverili çalışmaları,başarıya inanmaları beraberinde sezon başında ortaya koyduğumuz hedefe ulaştırdı.En güzeli Söke de basketbol sevgisini yeniden kazandırdık. Zaman zaman 400-500 seyirci desteği ile oynadığımız maçlarımızı Bölgesel Ligde daha çok basketbolseveri türbine çekeceğimize inanıyoruz. Başarımızda payı ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler