Takip Et

SON DAKİKA

Naz-Naz kritik virajda

14 Şubat 2018, Çarşamba 09:15

     


Geçtiğimiz hafta Ege Derbisi'nde Altay'a tek golle boyun eğen Nazilli Belediyespor, hafta içi mesaisinde bugün Karagümrük'ü ağırlayacak.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, bir türlü üstündeki kara bulutları atamadı. Bugün Karagümrük'ü ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor, 3 puan istiyor. Düşme potasıyla arasında 5 puan fark bulunan Nazilli Belediyespor, haftalar geçtikçe şansı da azalıyor.

 

KARAGÜMRÜK MAÇI ÖNEMLİ

Taraftarların Karagümrük maçıyla beraber çıkış istediği ve her maça final havasında çıkmasını istediği Nazilli Belediyespor, hazırlıklarını ara vermeden tamamladı. Teknik Direktör Ahmet Yavuz ise taraftarın tribünleri doldurmasını, bu takımın taraftarlara ihtiyacı olduğunu vurguladı.

 

KARAGÜMRÜK'E ŞANSI TUTMUYOR

Nazilli Belediyespor, Karagümrük ile daha önce oynadığı 7 maçta 1 kez Nazilli Belediyespor galip gelirken, 2 kez berabere kaldılar ve Karagümrük de 4 kez galip geldi.

 

HAKEMLER BELLİ OLDU

Nazilli Şehir Stadı'nda bugün saat 13.30'da başlayacak maçı Atilla Karaoğlan, Çağlar Mehmet Uludağ ve Caner Eroğlu üçlüsü yönetecek. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler