Takip Et

SON DAKİKA

Efe'nin rotası Kocaeli

14 Şubat 2018, Çarşamba 08:45

     


Geçtiğimiz hafta sonu Tarsus İdman Yurduspor'a 2-0 yenilerek taraftarını üzen Aydınspor 1923, hafta içi mesaisinde bugün Kocaelispor'un konuğu olacak.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Kocaelispor ile aynı puana sahip olan Aydınspor 1923, 6 puan olarak gördüğü maçtan mutlak galibiyet bekliyor. Rakibine ilk devrede oynanan maçta mağlup olan Aydınspor 1923, rövanşı da almak istiyor.

 

KOCAELİSPOR ÇIKIŞA GEÇTİ

Kocaelispor teknik direktör Fatih Kavlak'ın yerine Galip Gündoğdu'nun gelmesiyle birlikte çıkışa geçti. Son 3 maçından 7 puan çıkaran Kocaelispor, Aydınspor 1923 maçını da kaybetmek istemiyor.

 

BAŞARAN: KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Teknik Direktör Mehmet Akif Başaran, alt sıralardan kurtulmak için ve rahatlamak için Kocaelispor maçından mutlak galibiyet istediklerini söyledi. Başaran, "Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Kocaelispor'u mağlup etmek zorundayız. En azından orada yenilmememiz gerekiyor" dedi.

 

HAKEMLER ANKARA'DAN

Bugün saat 13.30'da Kocaeli İsmet Paşa Stadı'nda oynanan maçı Ankara bölgesinden Efe Tanrıverdi, Özgür Fatih Kalaycı ve Volkan Efecioğlu üçlüsü yönetecek. (GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler