Takip Et

SON DAKİKA

Yıldızspor'un 5 silahşörü

14 Ocak 2018, Pazar 10:13

     


Aydın Amatör Süper Lig'in namağlup takımı olan Yıldızspor, ikinci devreye daha ciddi girecek. Takımın golcüleri ise iddialı konuştu.

 

Aydın Amatör Süper Lig takımlarından Yıldızspor, Adnan Menderes Stadı Yan Sahalar'da idmanlarını sürdürüyor. İkinci devre hazırlıklarını tam gaz devam ediyor. Neşeli geçen idmanlarda futbolcuların hırsı da dikkat çekti.

 

Yıldızspor'un 5 silahşörü olan Fermayil Aliyev, Mert Kurtbaş, Taylan Sarıoğlu, Özer Çiçek ve Ali Kaynak, ikinci devrede de gollerine devam edeceklerini söyledi. Golcü futbolcular, "Biz gol atıyoruz ama bunu tüm takım arkadaşlarımızın çabasıyla atıyoruz. İkinci devre çok daha iyi performans sergileyeceğiz ve en iyi futbolumuzu sahaya sunacağız" dedi.

 

Yıldızspor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk, "İkinci devre en çok puan toplayan takım olarak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Zor bir süreç bizi bekliyor. Telafisi olmayan maçlar oynanacak. Şampiyonluğu isteyen bir takımız. Sahada iyi futbolumuzu sürdürüp, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi.

 

Yıldızspor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk, "Gol, futbolun meyvesidir" diyerek golcüleri kutlarken, 6 golle de en az gol yiyen kaleci olan Zafer Tuna'yı da tebrik etti. (ARİF YILMAZOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler