Takip Et

SON DAKİKA

İGGE 16 2'de 2 yaptı

14 Ocak 2017, Cumartesi 17:18

     


Aydın Amatör Futbol U16 Kategorisi’nde İbrahim Gülümser Genç Efespor, Aydınspor ile oynadığı karşılaşmayı 2-1’lik skorla kazandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da oynanan karşılaşmada ilk yarı büyük çekişmeye sahne olurken son dakikada Gürkan’ın ayağından gelen golle İGGE U16 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıda İGGE farkı ikiye çıkardı. 43’te Muhittin skoru 2-0 yapan isim oldu. Golden 3 dakika sonra Aydınspor Kaan ile farkı tekrar 1’e indirdi: 2-1. Aydınspor U16 Takımı son dakikalarda bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Mücadelede başka gol olmayınca İGGE U16 karşılaşmadan 2-1 skorla galip ayrılarak ligde ikinci maçından da 3 puanla ayrıldı.

MERT BAYAR "ÜZGÜNÜZ"

Aydınspor Antrenörü Mert Bayar maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Bugün çok pozisyon harcadığımız yüksek tempoda oynanan bir müsabakada 3 puan kaybettik. Kazanmak istediğimiz ve kazanmak için elimizden geleni yaptığımız maçta futbolun gayri resmi olan 5 dakika kuralının kurbanı olduk. İlk beşin, golden sonraki 5'in ve bitime 5 dakika kalanın, futbolda ne kadar önemli olduğunu gördük. İlk golü ilk yarının son dakikasında yedik. İkinci yarı başladıktan sonra 5 dakika içinde ikinci golü yedik. Duran top organizasyonuyla golü bulduk. Daha sonra net gol pozisyonlarından yararlanamadık. Puan alamadığımız için üzgünüz. İGGE'yi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler