Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası'nda müthiş turnuva

13 Kasım 2016, Pazar 21:42

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi ile 10 Numara Sportif Tesisleri'nin birlikte düzenledikleri Atatürk Kupası, final maçları ile sona erdi.
(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TURNUVAYA ALTINORDU VE GALATASARAY DAMGASI
İki kategoride de finalde Galatasaray ve Altınordu takımları karşılaşırken, U12'lerde kırmızı-lacivertliler, U10'larda da sarı-kırmızılılar şampiyon oldu. 12 yaş grubunda Altınordu, rakibini 2-1 yenerek mutlu sona ulaştı. 10 yaş grubunda ise Galatasaray, normal süresi golsüz biten mücadelede Altınordu'yu penaltı atışları sonunda 4-3 mağlup etti ve kürsünün ilk basamağına çıktı.

11 Kasım Cuma günü 20 kulüpten 30 takımın katılımıyla başlayan Atatürk Kupası'nda bugün yarı final ve final heyecanı yaşandı. U12 kategorisinde yarı final maçlarında Galatasaray, Trakya Çorlu Selection'a 2-0, Altınordu da Göztepe'ye 3-0 üstünlük sağladı. İki takım arasında oynanan ve bütük çekişmeye sahne olan finalde ise gülen taraf Altınordu oldu. 3. dakikada yenik duruma düşen kırmızı-lacivertli ekip, 4. ve 8. dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve mutlu sona ulaştı.

U10 kategorisinin yarı finallerinde ise Altınordu ile Adagücü, Galatasaray ile Göztepe karşı karşıya geldi. Mücedeleler sonunda Altınordu, Adagücü'nü 2-0, Galatasaray da Göztepe'yi 4-1 yenerek finale yükseldi. İki takım arasındaki 25 dakikalık final mücadelesinde gol sesi çıkmazken, penaltı atışları sonunda Altınordu'yu 4-3 yenen Galatasaray, şampiyon oldu.

MİNİKLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Final maçlarının ardından şampiyonlara kupaları düzenlenen görkemli bir törenle verildi. Tüm takım oyuncularına madalya armağan edildiği ve ilk 4'e giren diğer ekiplerin de kupayla ödüllendirildiği törene Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken Göksel Kaya da katıldı. Oyuncular ve seyirciler, Kaya'ya yoğun ilgi gösterdi. Turnuva boyunca esen fair-play rüzgarı, kupa töreninde de kendini gösterdi. İlk 4'e giren ekiplere kupaları, diğer takım antrenörleri tarafından verilirken, platformdan dostluk ve kardeşlik mesajları yükseldi. (ARİF YILMAZOĞLU)
KUŞADASI ATATÜRK KUPASI 1. GÜN SONUÇLARI
KUŞADASI ATATÜRK KUPASI 2. GÜN SONUÇLARI

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler