Takip Et

SON DAKİKA

KÖTÜ GİDİŞATA 'DUR' DEYİN !

13 Kasım 2016, Pazar 08:00

     


Spor Toto 2. Lig takımlarımız Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor bugün 12. hafta maçlarına çıkıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, İstanbul ekibi Eyüpspor'a konuk olacak. 16 puanla Aydınspor 1923'ün bir sıra üstünde bulunan Eyüpspor, geçen sezon Aydınspor 1923 ile oynadığı 2 maçı da kaybetti. Eyüpspor ile 3'üncü kez karşılaşacak olan Aydınspor 1923, 2 haftalık deplasman fobisini yenmek istiyor. En son deplasmanda Karşıyaka'yı 4-3 mağlup ederek galibiyete uzanan Aydınspor 1923, Eyüpspor'u mağlup ederek, deplasmanda kazanmak istiyor. Teknik Direktör Göksel Özdemir, "Eyüpspor maçını kazanmak zorundayız. Aydınspor 1923 bu sezon üst üste 3 maç kaybetmedi. Oradan puanla döneceğiz. Dönmemiz gerekiyor" dedi.

Niğde maçı sonrasında kart cezası olan İsmail Hacıhafızoğlu ve Vedat Budak'ın, Eyüpspor maçıyla sahalara dönmesi bekleniyor. Eyüp Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Muğla bölgesi hakemlerinden Ali Zağlı yönetecek. Yardımcılıklarını ise İzmir bölgesi hakemlerinden Sercan Ertemçöz ve Tamer Okuldaş yapacak. Saat 13.30'da bugün oynanacak olan karşılaşmaya İstanbul'da yaşayan Aydınspor 1923 taraftarların ilgi göstermesi bekleniyor.

NAZ-NAZ TELAFİ PEŞİNDE

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Fatih Karagümrük ile daha önce oynadığı 4 maçta da siyah-beyazlı ekibin yüzü gülmezken, bu maçlarda 2 beraberlik ve 2 Fatih Karagümrük galibiyeti alındı. 13 puanla 13'üncü sırada olan Nazilli Belediyespor, 11 puanla 15'inci sırada yer alan Fatih Karagümrük'ü mağlup edip yenilmezlik serisini 4'e çıkarmak istiyor. Bu sezon oynadığı hiç bir maçta üst üste 4 maçta puan alamayan Naz-Naz, bu şanssızlığı kırmak istiyor. Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, "Taraftarlarımız desteğiyle bu maçı kazanacağız. Fethiye'de güzel bir oyun sergiledik ancak kazanamadık. Bazen futbol şansının yanınızda olması gerekiyor. Fatih Karagümrük maçında inancımız tam. Güzel bir maç olacak. Güzel bir oyun sergileyeceğiz" dedi.

NAZ-NAZ'DA SAKATLIKLAR DEVAM EDİYOR

Nazilli Belediyespor'un şanssızlığı sakatlıklarla devam ediyor. Siyah-beyazlı kulüpte Ali Akburç, Gökhan Çakır ve Serkan Yalçın sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken kart cezalısı Mehmet Ersavaş da forma şansı bulamayacak.

Bugün saat 13.30'da Nazilli Şehir Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Yasin Kol yönetecek. Yardımcılıklarını Şener İnan ve Cemil Tunç yapacak. Öte yandan hakem Yasin Kol'un daha önce yönettiği Nazilli maçlarında 1 beraberlik ve 1 galibiyet alındı. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 

 







 
Son Eklenen Haberler