Takip Et

SON DAKİKA

BAL'da derbi haftası

13 Kasım 2016, Pazar 08:30

     


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden Aydın ekipleri, bu hafta birbirleriyle karşılaşıyor.

Saha kapama cezası alan Çine Madranspor, bugün saat 14.00'te Sökespor'u Adnan Menderes Stadı'nda ağırlayacak. Karşılaşmayı İzmir bölgesinden Fahmi Fatih Ant yönetecek. Yardımcılıklarını Orhan Öztürk ve Murat Karataş yapacak. Ligin yeni ekibi Karpuzlu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in kuruluşundan bu yana ligde olan Didim Belediyespor'a konuk olacak. Bugün saat 14.00'te Didim Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Manisa bölgesinden Emre Turcan yönetecek ve yardımcılıklarını Sinan Şenyaşa ve Mehmet Ali Pektaş yapacak.

ÇİNE VE SÖKE ÜST LİGLERDE 6. KEZ KARŞILAŞIYOR

Daha önce 3. Lig'de de karşı karşıya gelen Çine Madranspor ve Sökespor, bugün yerel ligler haricinde 6. kez karşılaşacak. Oynanan 6 maçta Çine Madranspor'un ve Sökespor'un 2'şer galibiyeti bulunurken, 2 karşılaşmada berabere sonuçlandı. Aralarında oynanan en farklı karşılaşma ise 1984'te oynanan Çine Madranspor'un 5-1'lik galibiyeti oldu.

KARPUZLU GALİBİYET ARAYACAK

Ligde oynadığı 6 maçını da kazanamayan Karpuzlu Belediyespor, ligde 3 puanla Çine Madranspor ile birlikte son sırada yer alıyor. Didim Belediyespor ise evinde oynadığı son 2 maçta da mağlup oldu. 8 puanla 7'nci sırada olan Didim Belediyespor da evindeki galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler