Takip Et

SON DAKİKA

4 gol 4 kırmızı kart

13 Ekim 2018, Cumartesi 20:14

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 3. Grup'ta zirveyi ilgilendiren maçta 4 kırmızı kart çıktı, bir penaltı kaçtı, kazanan taraf Kardeşköyspor oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha'da oynanan maç çok gergin başladı. Efelerspor maça etkili başlayan taraf olurken, 10'da penaltı atışından yararlanamadı. 38'da Efelerspor'da Fatih kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 39'da Kardeşköyspor'da Uğur açılan ortaya iyi yükselerek topu filelerle buluşturdu: 1-0. 40'da Efelerspor'da bu kez Burak kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

SON 20 DAKİKA ORTAM GERİLDİ

Kardeşköyspor rakibinin 2 kişi eksik oynamasıyla yüklenen taraf oldu. 68 ve 69'da Yakup ile farkı açan Kardeşköyspor, 75'ta Savaş ile farkı dörde çıkardı. 80'de Kardeşköyspor atağında ofsayt olmayan pozisyonda ofsayt bayrağı kaldırdığını iddia eden Efelerspor antrenörü Mehmet Esat Yıldırım, maçın hakemine itiraz etti ve saha dışına atıldı. 82'de Efelerspor'dan Sercan ve Rıfat da kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Efelerspor bu dakikadan sonra hakeme tepki olarak sahadan çekilme kararı aldı ve 6 kişiye düştü. Karşılaşmayı da böylelikle Kardeşköyspor 4-0 hükmen kazandı. Kardeşköyspor puanını 6 yaparken, Efelerspor da 6 puanda kaldı.

EFELERSPOR TEPKİ GÖSTERDİ

Efelerspor yöneticileri ve futbolcuları, maçtan sonra hakem Akif Yavuz'un kötü yönetim sergilediğini iddia ederek sitem de bulundu. (ARİF YILMAZOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler