Takip Et

SON DAKİKA

Çineliler coşkuyla karşıladı

13 Ekim 2017, Cuma 15:32

     


53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 4. Etabı olan Marmaris-Selçuk yarışlarına katılan sporcular Çine’de coşkuyla karşılandı. Çineliler sporcuları Türk Bayrakları ile selamladı.

 

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 4. Etabı olan Marmaris-Selçuk yarışına katılan 170 sporcu Çine Adnan Menderes Bulvarı’ndan geçerek Efeler’e doğru ilerledi. Tur, Selçuk’ta son bulacak.

 

Çine Adnan Menderes Bulvarı’ndan geçen sporcular Çinelilerin büyük ilgisine maruz kaldı. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ve öğretmenlerin önderliğinde bulvarda sporcuları selamlayan öğrenciler ve Çineli vatandaşlar ellerindeki Türk Bayrakları ile sporculara destek verdi. Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 350 ve Çine Belediyesi 250 adet Türk Bayrağı dağıttı. Bulvar bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Aydın İl Emniyet ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çine Belediye Zabıta ekipleri bulvarda önlemler aldı. Bulvara Çine'nin zeytinyağının tadına baktınız mı, yazılı pankart asıldı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler