Takip Et

SON DAKİKA

Basketbol hakemleri için jübile maçı düzenlendi

13 Ekim 2017, Cuma 20:44

     


Aydın’da birçok konuda ilklere imza atmayı gelenek haline getiren basketbol il temsilcisi Ömer GÖRÜR, bu defa yine Aydın tarihinde görülmemiş bir organizasyonun gerçekleştirilmesine öncülük etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AYDIN’DA EFSANE JÜBİLE GECESİ

Daha önce Aydın’da basketbol hakemliği yapmış ve ardından da il hakem kurulunda görev yapmış olan 5 eski hakem için İl Temsilciliğinin teklifi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destek ve onayı ile geçtiğimiz sezon büyük erkekler basketbol ligini ilk iki sırada tamamlayan Aydın İdman Yurdu Spor ve Aybeskder takımlarının gönüllü olarak yer aldığı muhteşem bir jübile gecesi düzenlendi.

 

11 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 21:00’de Efeler Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen jübile gecesinde önce, her eski hakem için ayrı ayrı olmak üzere hakemliğe başlama, klasman hakem olarak görev yapma, hakemliği bırakma ve il hakem kurulunda görev alma yıllarından oluşan kısa özgeçmişleri okundu. Bu esnada salonda bulunan sporseverler uzun uzun eski hakemleri alkışladılar. Hemen ardından ise her birine il temsilciliği tarafından plaket takdim edildi.

 

Plaket töreninin bitimiyle birlikte başlayan jübile maçında hakemler dönüşümlü olarak birer periyot maç yönettikten sonra düdüklerini faal klasman hakemlerine devrettiler. Kazanandan çok centilmenliğin ön planda olduğu Jübile maçı 48-72 Aybeskder takımının üstünlüğü ile sona erdi.

 

“BU GECEDE EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Jübile gecesi sonrasında bir değerlendirme yapan il temsilcisi Ömer Görür,  "Bu akşam burada Aydın’da ilk defa düzenlenen bu güzel organizasyonun fikir babası olan il hakem kurulu üyelerime, projeye olan destek ve onayı sebebiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, bizleri kırmayarak organizasyonda yer alan takımlarımıza, hakemlerimize, geceye katılım sağlayan basketbol severlere ve gecede emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İl temsilcisi olarak göreve geldiğim günden beri alışılmışların dışında organizasyonlarla Aydın basketboluna hep daha fazla hizmet edebilmenin gayreti içinde oldum. Bunu yaparken değerli il hakem kurulum ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün katkılarını asla göz ardı edemem. Bu geceyi organize ederken aslında aynı projede birden farklı amacımız vardı. Bunlardan en önemlisi ilimiz basketboluna hakemlik yönünden senelerce hizmet etmiş beş arkadaşımız Taner Alvar, Tolgahan Manuş, Ender Kuzu, Ahmet Özaksoy ve Gökhan Çavuşoğlu’na, Aydın basketboluna sağladıkları katkıları ve sergiledikleri emekleri sebebiyle teşekkür ederek onları bir nebze de olsa onure edebilmenin yanı sıra faal hakemlerimizi de daha fazla azimlendirebilmekti. Gecenin sonunda tarafımıza ulaşan geri dönüşlerden bu amacımıza ulaşmış olmayı görmenin mutluluğunu yaşadık. Aydın basketboluna emek vermiş hakemlerimiz sadece bu arkadaşlarımız değil elbette. Daha pek çok değerli hakemimiz var. Ancak biz hepsini bir geceye sıkıştırmaktansa bu organizasyonu il müdürlüğümüzün desteği ile gelenekselleştirerek diğer hakem arkadaşlarımızı da önümüzdeki süreçte aynı organizasyonlara dahil edebilmeyi hedeflemekteyiz. Çünkü biliyoruz ki her emek mutlak surette teşekkür gerektirir. Bu gece burada bu teşekkür borcumuzu ödemeye çalıştığımız emektarlarımıza hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. (Günay PABUŞÇU) 







 
Son Eklenen Haberler