Takip Et

SON DAKİKA

Taraftar kalmayana dek araç kaldıracak

13 Ekim 2016, Perşembe 18:00

     


Pazar günü deplasmanda averaj farkıyla lider Yıldızspor’a konuk olacak olan İncirliova Belediyespor’da yönetim, kırmızı-beyazlı taraftarları müsabakaya götürmek için ilçeden araç kaldıracak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig’de zirve mücadelesi veren İncirliova Belediyespor’da, deplasman hazırlıkları devam ediyor. Pazar günü Adnan Menderes Stadyumu 1 Nolu Yan Saha’da saat 14.30’da Yıldızspor’la karşılaşacak olan İncirliova Belediyespor’da yönetim, belediye önünden saat 13.30’da taraftar için araç kaldıracak. Önemli müsabakada taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini belirten yönetici İsmail Solak, “Ligin ikinci haftasında aldığımız galibiyetle iyi bir çıkış yakaladık. Bazı oyuncularımızda da güven sorunu kalmadı. Tüm futbolcularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyoruz. Bu zorlu müsabakada İncirliova Belediyespor sevdalılarını da yanımızda görmek istiyoruz. Deplasman maçında bu destek, sahadaki futbolumuzu oyun anlamında olumlu etkileyecektir. İncirliova’da taraftar kalmayana dek belediye önünden araçlarımız kalkacaktır. Tüm futbolseverleri müsabakaya davet ediyorum” dedi.

“GALİP GELECEK GÜCÜMÜZ VAR”

Suni çim zeminde oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını Germencik Sahası’nda sürdüren kırmızı-beyazlılarda Antrenör Adalet Duman, “Germencik Sahası’nda hem rakibe hem de suni çime hazırlanıyoruz. Allah izin verirse puanlarla dönmek istiyoruz. Bu gücümüzün de olduğunu inanıyoruz. Futbolcularımızın şu an hiçbir eksiği ve ihtiyacı yok. Yönetimdeki arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapıyorlar. Oyuncularımdan maçın önemli olduğunu ve İncirliova Belediyespor’a yakışacak şekilde mücadele etmelerini istiyorum. Müsabakanın dostluk içinde sürmesini istiyorum” dedi. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler