Takip Et

SON DAKİKA

“Artık kazanma vakti”

13 Ekim 2016, Perşembe 18:30

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta oynadığı ilk iki maçında galibiyet yüzü görmeyen Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, lider Demirten Yeşilköyspor maçı öncesi futbolcularına “Artık kazanma vakti” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ligin ilk maçında kendi evinde Didim Belediyespor ile 2-2 berabere kalan ve Aliağa deplasmanında golsüz biten karşılaşmada bir puan ile evine dönen Çine Madranspor, lider Demirten Yeşilköyspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlarken, Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, idman öncesi futbolcuları ile mini bir toplantı düzenledi.

"SİZ İSTEMEDİĞİNİZ SÜRECE SİZİ KİMSE YENEMEZ"

Futbolcuların saha içerisinde göstermiş oldukları mücadeleden gayet memnun olduğunu futbolcularına aktaran ve hepsine ayrı ayrı teşekkür eden Teknik Direktör Sunay Güneş, oynadıkları iki maçın ardından ‘neden lider değiliz’ sorusunu kendilerine sorabildiklerine göre galibiyet olmasa da gidişatın çok iyi olduğunu söyledi. Didim ve Aliağa maçlarında alabilecekleri galibiyetlerin hakemler ve birazda tecrübesizlikler sonucu gerçekleşmediğini ifade eden Güneş, “Bakın, benim oyundan çıkardığım oyuncu üzülmesin. Çok üzülüyorsunuz, daha oynayabilirdim diyorsunuz ama biz sizi dışarıdan daha iyi gözlemliyoruz. Aferin, futbolcunun yorulsa bile ben oynayabilirdim diyebilmesi işte onun görevine sadıklığını, çalışkanlığını gösterir ama üzülmeyin. Ben hepinizin bu kulüp için, geleceğiniz için canla başla mücadele ettiğinizi dışarıdan görüyorum. Bakın bugünler bu sıkıntılar geride kalacak. 3 puan ile tanıştığımızda yükselişe geçeceğiz. Aliağa maçında gördünüz, hakem maçı 4 dakika uzatmasına rağmen son dakikalardaki baskımızdan korkarak maçı 2,5 dakikada bitirdi. Siz istemediğiniz sürece sizi kimse yenemez. Maçtan sonra ağladınız, artık biz bir aile olduk. Bizim sırtımız yere gelmez. Bu mücadeleyi verdiğimiz sürece Allah işimizi rast getirir. Artık kazanma vakti” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler