Takip Et

SON DAKİKA

Çine Madranspor'dan 4-0'lık galibiyet

13 Ağustos 2017, Pazar 21:37

     


Aydın Amatör Süper Lig ekiplerinden Çine Madranspor, Aydın futbol 1. Amatör Küme 1. Grup takımlarından Kuyucak temsilcisi Pamukörenspor ile hazırlık maçı yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Yüksel Yalova Stadı'nda oynanan hazırlık maçında Çine Madranspor, rakibini 4-0'lık skorla mağlup etti. Madranspor'a galibiyeti getiren golleri Bamba, Orhan, Engin ve Elmin attı. Çine Madranspor Teknik Direktörü Erkan Eyiol, "Güzel bir karşılaşma oldu. Rakibimiz bir alt ligde olmasına rağmen iyi mücadele etti. Biz zaman zaman çok iyi oynadık. Rakibe top göstermedik. Çok iyi pas yaptık. Denemek istediğimiz oyuncuları da görmüş olduk" dedi.

PAMUKÖREN'DEN TEŞEKKÜR

Pamukörensporlu yöneticiler ve teknik ekip, Çine Madranspor camiasına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti. Pamukörenspor antrenörü Süleyman Bacaksız, "Rakibimiz bir üst ligde şampiyonluk hedefleyen bir takım. BAL'dan düştüler. Bizim açımızdan çok güzel bir maç oldu. Yenildik ama skor bizim için önemli değildi. Eksikliklerimizi gördük. İlk ciddi maçımızda hatalarımızı görme fırsatımız oldu. Çine Madranspor camiasına teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar" dedi. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler