Takip Et

SON DAKİKA

" Ya para verin ya istifa edin"

13 Ağustos 2017, Pazar 13:14

     


Liglerin başlamasına 15 gün kala transfer yasağını bir türlü kaldıramayan Aydınspor 1923'te yönetim kurulunun önceki gün yapılan toplantısında "ya para verin ya istifa edin" sözleri kulüpte yeni gelişmelerin ışığını yaktı.

Teknik direktör konusu tam bir bilmeceye dönüşen, Aydınspor 1923'te daha önce prensipte anlaşılan Ahmet Duman'ın daha antrenmalara bile çıkmadan affını isteyip Aydın'dan ayrılması, Akif Başaran'ın yeni bir teklife sıcak bakmaması, dün öğle saatlerinde Aydın'a gelen Ali Eren'in 90 bin TL peşinat istemesi sonra bu rakamı 50 bin TL'ye düşürmesine rağmen fiyatı çok bulan transfer komitesinin olumsuz tavrı ile onun da Aydın'dan ayrılması ile yaşanan karmaşa, başkan adayı olduktan sonra sağlanan uzlaşı ile yönetime girmeyip kendi ekibinden dört ismin yönetime yazılmasıyla dışarıdan destek olan Hüsamettin Artan'ın şahsi girişimleri sonucu daha önce Sakaryaspor, Kozan Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği, Çorum Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Gümüşhane, Çanakkale Dardanel, Elazığspor,Konya Anadolu Selçuklu ve Konyaspor kulüplerinde görev alan Yavuz İncedal'ı ikna etmesi ile son buldu.

İncedal'ın bu sabah Ankara'dan Aydın'a geleceği ve akşam saatlerinde sözleşme imzalayıp, takımın ilk çalışmasına katılması beklenirken, bir çok taraftar ve spor yorumcusu İncedal'ın Aydın'a gelmesini "çok isabetli bir karar " olarak yorumladı.

"YA PARA YA İSTİFA RESTİ"

Öte yandan yönetim kurulunun son yapılan toplantısında bazı yöneticilerin sürekli transfer yasağını gündeme getirmesi ve alt yapı ile lige başlanması tartışmalara neden olurken, Hüsamettin Artan ekibinin Salı gününe kadar federasyona transfer yasağının kalkması için yüklü miktarda para getireceği, ancak diğer yöneticilerin de kendilerine pay edilen parayı getirmemesi halinde kesinlikle istifasını vermesi istendi.

Öte yandan teknik direktör Yavuz İncedal'ın bazı futbolcularla hemen temasa geçtiği ve isimlerin transfer komitesine sunduğu, bu futbolculardan bazılarının bugün kente geleceği öğrenildi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler