Takip Et

SON DAKİKA

Çerçioğlu’ndan kongre için imalı sözler

13 Temmuz 2017, Perşembe 17:49

     


ASKF yönetimi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Çerçioğlu’nun ziyaret sırasında sarfettiği imalı sözler akla Aydınspor 1923’ün olaylı kongresinde yaşananları getirdi. Çerçioğlu, "Kulüplerde barış ve centilmenliği bozan kişiler varsa o kişileri kulüpleri sokmamak gerekiyor" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Arıkan’ın yanı sıra Bozdoğan Belediye Başkanı ve ASKF Başkan Yardımcısı, Tümer Apaydın, ASKF Halkla İlişkiler Sekreteri Kaya Özcan, ASKF Sosyal İşler Sorumlusu Okan Yalçın ve yöneticiler katıldı. Ziyarette konuşan Arıkan, ASKF’ye bağlı yaklaşık 150 kulüp, futbol başta olmak üzere farklı branşlarda yaklaşık bin lisanlı sporcunun olduğu belirterek saha ve tesislerin ihtiyacı karşılamadığını dile getirdi. Arıkan saha ve tesis konusunda Çerçioğu’ndan destek istedi.

 

SAHA VE TESİS İSTEDİ

Hasip Arıkan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Kulüplerimizin gelirleri yoktur. Kulüplerimizin ihtiyaçlarının çoğu yöneticiler tarafından karşılanmakta. Sponsor destekleri de stat ve tesis ihtiyacını karşılayacak yeterlilikte değil. Otuz kulübümüz, Adnan Menderes Stadyumu 1 ve 2 No'lu yan sahalarını, sahayı dörde bölerek antrenman yapıyor. Sporcularımız tesis ve stat eksiliğinden dolayı yapılan bu antrenmanlardan verim alamamaktadır. Sizlerden bu konuda destek bekliyoruz. ”

 

ÇERÇİOĞLU’NDAN İMALI VURGU

Saha ve tesis konusunun dikkate alınacağını söyleyen Özlem Çerçioğlu, konuşmasında centilmenlik ve barış vurgusu yaptı. Başkan Çerçioğlu, “Sporun olduğu yerde barış ve centilmenlik olur. Kulüplerde barış ve centilmenliği bozan kişiler varsa o kişileri kulüpleri sokmamak gerekiyor. Yarışmalar olacak, fakat centilmenlik ve barışla yapılmalı. Dövüş ve kavga olmamalı” şeklindeki sözleri, Salı günü yapılması gereken ancak çıkan kavga nedeniyle iptal edilen Aydınspor 1923’ün kongresini akıllara getirdi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler