Takip Et

SON DAKİKA

“Aydın futboluna damga vurduk”

13 Haziran 2017, Salı 19:00

     


Aydın Futbol U19 1. Amatör Küme 1. Grup'ta şampiyon olan ve Büyükler 1. Amatör Küme 2. Grup'ta da grubunu ikinci tamamlayan SHÇEK Spor’un başkanı Ercan Gündoğdu, “Aydın Futbol tarihine damga vurduk” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

SHÇEK Spor geçtiğimiz sezon 17.7 yaş ortalamasıyla Aydın Futbol 1. Amatör Küme’de mücadele ettiği 2. Grubu Kuyuluspor’un ardından ikinci tamamlarken, U19 Kategorisi’nde ise grubunda şampiyon oldu. SHÇEK Spor başkanı Ercan Gündoğdu önceki sezon 1. Amatör Küme’de şampiyon olduklarını hatırlatarak, “Aydın futbol tarihine damga vurduğumuzu düşünüyorum” dedi.

 

"ÇOK BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK"

U19 1. Amatör Küme'de de Bozdoğan Belediyespor ve Yıldızgücü gibi güçlü takımların olduğu bir grupta namağlup şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Gündoğdu, “U19 Türkiye Şampiyonası’ndan şanssız bir şekilde elendik ama çok başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizim asıl hedefimiz çocukları topluma kazandırmak” dedi.

Bu yıl kurulan Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü’nün de başkanlığını üstlendiğini aktaran Gündoğdu, önümüzdeki sezon bazı branşlarda bireysel müsabakalara katılacaklarını söyledi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler