Takip Et

SON DAKİKA

Söke'de bisiklet tutkusu yayılıyor

13 Mayıs 2017, Cumartesi 16:16

     


Söke Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu'nca düzenlen etkinliğe katılan bisiklet tutkunları, Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile birlikte Yenicami Mahallesi'nde pedal çevirdi. Başkan Toyran, bisikletin günlük yaşamda yaygınlaşmasını arzu ettiğini söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu, ilçede bisiklet tutkusunu yaygınlaştırmak ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla başlattığı bisiklet etkinliklerini, bu kez Yenicami Mahallesi'nde sürdürdü. Etkinliğe Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve ADÜ Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neval Genç’in yanı sıra, bisiklet tutkunu çok sayıda yaşlı ve genç katıldı.

Söke Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu sorumlusu Tijen Şimşek, katılımcılara teşekkür ederken, bisikleti seven ve pedal çevirmek isteyen herkesin sokaklarda bisiklet kullanmasını istedi. Şimşek, “2010 yılında bir avuç bisiklet tutkunu ile başlattığımız etkinliğimize gösterilen ilgi yıldan yıla arttı, bugün sokaklara sığmaz olduk. Çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan da etkinliğe katılan tüm bisiklet tutkunlarına teşekkür etti.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, ilçesinin son dönemde satranç ve bisiklet ile öne çıktığını, Söke'de bisikletin yaygınlaşarak günlük yaşamımızın bir parçası haline gelmesini arzu ettiğini belirtti. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler