Takip Et

SON DAKİKA

Naz-Naz ilkleri gerçekleştiriyor

13 Mart 2018, Salı 10:33

     


Ligde kalma mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, Teknik Direktör Ahmet Yavuz ile birlikte çıkışını sürdürüyor ve bu sezonun da ilklerini gerçekleştiriyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, bu sezon ikinci defa sahasında 3-0'lık galibiyet alırken, yine bu sezon ilk defa 3 haftalık yenilmezlik serisi yakaladı. Öte yandan sahasında da 4 haftalık yenilmezlik serisi yapan Nazilli Belediyespor, ligde kalmak için çalışmalarını da yoğun tempoda sürdürüyor.

 

Teknik Direktör Ahmet Yavuz ile birlikte çıkış yakalayan Siyah İnciler, bu hafta sonu ligin sonuncusu Silivrispor ile deplasmanda karşılaşacak. Lig sonuncusu Silivrispor'a ligin ilk devresinde Nazilli'de mağlup olarak ilk galibiyetini aldıran Naz-Naz, bu kez rakibinden de rövanşı almak istiyor.

 

BİTİN, ÜGE'Yİ YAKALADI

Nazilli Belediyespor'un forveti Fatih Üge, 23 maçta 5 gol atarken, ligin ikinci devresinde Fenerbahçe U21 takımından alınarak profesyonel yapılan Görkem Bitin de 8 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi ve takıma katkı sağlayan önemli isimlerden birisi oldu. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler