Takip Et

SON DAKİKA

Daşgün: Tüm maçlarımızı kazanmamız şart

13 Şubat 2016, Cumartesi 07:39

     


Ankaragücüspor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı idmanlarla tamamlayan Aydınspor 1923'te teknik direktör Tarık Daşgün, "Play-off hedefimiz için evimizdeki tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'te Teknik Direktör Tarık Daşgün, Ankaragücü karşılaşması öncesi değerlendirmelerde bulundu. Hedefe giden yolda rakibin kim olduğunun önemli olmadığını belirten Tarık Daşgün, "Kendimize bir hedef koyduysak, bu hedef yolunda da başarıyla ilerliyorsak evimizde oynayacağımız tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. 'Deplasmanda hiç oynamadan 1 puana razı olur musunuz?' diye sorsalar asla kabul etmem. Çünkü deplasmanlarda dahi iyiye doğru giden, ivme kazanmış bir oyun anlayışımız var. Bu maçımızın çok daha iyi geçeceğine inanıyorum. Futbolcular da o havaya girdi. Hedefimiz sonuna kadar mücadele edip en kötü ihtimalle play-off oynamak" diye konuştu.

"6 PUAN DEĞERİNDE BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ"

Zorlu karşılaşma öncesinde rakiplerini çok iyi analiz ettiklerini söyleyen Daşgün, "Rakip hakkında tüm maçlarını izlemiş kadar bilgimiz var. Rakibimizin oyun stiline göre çalışıyoruz. Son dört maçta takımın birbirine olan inancı ve motivasyonu çok arttı. Takımımızın Ankaragücü karşısında alacağı galibiyete de inanması gerekiyor. 6 puan değerinde bir maça çıkacağız" ifadelerini kullandı. Zorlu maçta taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğunun altını çizen Daşgün, "Ankaragücü maçında da tribünlerin dolması bize apayrı bir hava ve kuvvet verir. Şehir olarak tek vücut olursak iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bu zorlu maçta da taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum" dedi. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler