Takip Et

SON DAKİKA

1923 evinde, Naz-Naz deplasmanda

13 Şubat 2016, Cumartesi 18:00

     


Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923 evinde, Nazilli Belediyespor da deplasmanda 3 puan arayacak. İki karşılaşma da yarın saat 13.30'da başlayacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off'a göz kırpan Aydınspor 1923, zirvenin güçlü adaylarından MKE Ankaragücüspor'u evinde ağırlayacak. Ankaragücü maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı idmanla tamamlayan siyah-beyazlılarda tedavisi süren kaleci Evren'in dışında eksik bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürürken kart cezası biten orta saha oyuncusu Kaan Çebi de forma giyebilecek.

Play-off yolunda çok kritik bir maça çıkacak Efeler, zorlu maça taraftar desteğiyle avantajlı başlamak istiyor. Play-off yarışından kopmak istemeyen 1923'te teknik direktör Tarık Daşgün, taraftarların da desteğiyle galibiyete ulaşacaklarına inancının tam olduğunu belirtti. Zorlu karşılaşmada Ankaragücüspor taraftarlarının da takımlarını yalnız bırakmayacağı, taraftarların yaklaşık 10 otobüsle Aydın'a geleceği öğrenildi. Adnan Menderes Stadı'nda oynanacak karşılaşma, yarın saat 13.30'da başlayacak. Müsabakada hakem Şeref Taştan düdük çalacak.

NAZ NAZ DEPLASMANDA

Beyaz Grup'ta mücadele eden Aydın ekiplerinden Nazilli Belediyespor ise deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor'un konuğu olacak. Zorlu maçın hazırlıklarını tesislerinde yaptığı idmanlarla tamamlayarak Konya'ya giden Naz-Naz'da 4 oyuncu kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Halil, Fatih, Zafer ve Mehmet Ersavaş’ın eksikliğinde Teknik Direktör Alaaddin Demirözü'nün büyük rotasyona gitmesi bekleniyor. Zorlu maç öncesi değerlendirmede bulunan Demirözü, kazanmak zorunda olduklarını, play-off yolunda yara almak istemediklerini belirtti.

DEMİR SÜRESİZ KADRO DIŞI

Karşılaşma öncesinde takım halinde sportmenliğe aykırı davranış ve taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle siyah-beyazlı kulübe Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından toplamda 10 bin 450 lira para cezası verildi. Öte yandan siyah-beyazlı futbolcu Fatih Demir'in de disiplinsiz hareketleri ve form düşüklüğü nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı, 5 bin lira da para cezasıyla cezalandırıldığı öğrenildi.

Nazilli Belediyespor, Konya Anadolu Selçuk karşılaşması Atatürk Stadı'nda yarın saat 13.30'da oynanacak. Maçı hakem Sinan Dereci yönetecek. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler