Takip Et

/>

SON DAKİKA

Didim Belediyespor ikinci devreye farklı giriyor

13 Ocak 2019, Pazar 19:38

     


Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından Didim Belediyespor ligin ikinci devresine farklı giriyor. İlk olarak olağanüstü genel kurula giden Didim Belediyespor'da başkanlık el değiştirdi ve yeni başkan kulübün eski başkanlarından Bedri Altıntaş oldu.

Çoğunluk aranmaksızın yapılan olağanüstü genel kurulda mevcut yönetimden kimse katılmazken yeni yönetim de Bedri Altıntaş başkanlığında Necdet Özer, Bektaş Şeker, Meftun Demir, Hakan Gürsoy, Aydan Aşık Turgut, Orhan Kaya, Deniz Aktaş ve Hüseyin Ceylan'dan oluştu. Denetim Kurulu asil üyeliğine Hakan Koşar, Nevzat Kafadaroğlu ve Aziz Çıtır, ASKF delegeliğine Bedri Altıntaş, Meftun Demir ve Hakan Gürsoy seçildi.

TEKNİK DİREKTÖR DE BELLİ OLDU

Didim Belediyespor'da görevden ayrılan Teknik Direktör Egemen Urhan'ın yerine de daha önce de Didim Belediyespor'u çalıştıran Yaşar Var getirildi. Geçtiğimiz sezon başı Bozdoğan Belediyespor'da görev yapan Var, Yeni Milasspor, Akbük Belediyespor, Aydınspor, Çine Madranspor, Aydınspor 1923, Karacabey Birlikspor, Altınkumspor, Tuğlaspor gibi takımlarda da çalışmıştı.

HEDEF LİGDE KALMAK

Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Bedri Altıntaş, kulübün borcu olduğunu ancak bu borcun kapanmayacak bir borç olmadığını söyledi. İlk olarak borcun kapatılacağını belirten Altıntaş, 750 bin TL'lik bir paraya ihtiyacı olduklarını söyledi. Ligde kalmak için herkesin elini taşın altına sokacağını inandığını belirten Altıntaş, destek istedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler